İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Cumhuriyet Ortaokulu

Ock

Okulumuz öğrencileri KODLAMA SAATİ etkinlikleri kapsamında İSOV Dinçkök MTAL'de yapılan etkinliklere katılarak hem kodlama becerilerini geliştirdiler hem de okulu gezerek yeni teknolojiler hakkında bilgi sahibi oldular.

Ara

"DOSTLUK SINIR TANIMAZ" Tercihim Türkçe Projesi kapsamında kardeş okulumuz Bosna Hersek'ten gelerek okumuzu ziyaret etmişlerdir.

Ara

10 Kasım'da okulumuzda yaptığımız tören ve etkinliklerle ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygıyla andık.

Ara

Okulumuzda teknolojinin de kullanıldığı cumhuriyetin 100. yılın temalı bir oryantiring bilgi yarışması yappılmıştır. Bu etkinlikte öğrencilerimiz hem bilgilerini sınadılar hem de çok eğlendiler.

Ara

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında MEF Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof Dr Mustafa Özcan Proje Temelli Eğitim konulu bir söyleşi gerçekleştirmiştir.

Ara

Öğrencilerimiz ile İBB'nin Trafik Eğitimi Merkezi'ne ziyarette bulunduk. Öğrencilerimiz aldıkları eğitimde hem öğrendiler, hem de eğlendiler.

Ara

Okulumuzda yaptığımız tören ile cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuz TÜBİTAK 4006A için seçilmiştir. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Okulumu satranç takımına katılmak isteyen öğrencilerimiz bilgi ve becerilerini gösterdiler.

Ekm

5. sınıf öğrencilerimiz eğitim öğretim yılı öncesi okula geldiler. Okulumuz öğretmenleri ile tanıştılar ve oryantasyon sürecine başladılar.

Ekm

5. sınıf velilerimiz ile tanışma toplantımızı yaptık.

Ekm

2022-2023 eğitim öğretim yılını başarı ile tamamladık. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Öğrencilerimizle birlikte Contemporary Art Istanbul sergisini ziyaret ettik.

May

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda törenle kutlandı.

May

Okulumuzda yaptığımız toplantı ile velilerimiz ve öğretmenlerimiz bir araya geldiler ve öğrencilerin başarı durumları hakkında konuştular.