İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Cumhuriyet Ortaokulu

Mrt

07.03.2024 tarihinde okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

İngilizce dersi etkinlikleri kapsamında okumuz koridoruna kurduğumuz manav standı ile öğrencilerimiz hem İngilizce pratiği yaptılar hem de keyifli bir zaman geçirdiler.

Mrt

Valimiz Sn Davut Gül okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle görüştü. Valimize Beşiktaş Kaymakamı Oğuzhan  Bingö, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sedat Işık ve şube müdürümüz Harun Yazar eşlik etti.

Mrt

İngilizce dersi etkinlikleri kapsamında okumuz koridoruna kurduğumuz sinema standı ile öğrencilerimiz hem İngilizce pratiği yaptılar hem de keyifli bir zaman geçirdiler.

Mrt

Okulumuzda meddah gösterisi yapıldı.

Mrt

5-A sınıfı öğrencilerimiz ile birlikte Üsküdar ilçesinde bulunan Uçurtma Müzesi'ni ziyaret ettik ve uçurtma atölyesine katıldık.

Mrt

Voleybol turnuvasında MEF Okullarını 2-0 yenerek bir üst aşamaya yükselen kızlarımızı tebrik ederiz.

Mrt

İstanbul Okuyor Projesi kapsamında okulumuzda düzenli olarak kitap okuma aktiviteleri yapılmaktadır.

Mrt

Okulumuz ISO 9001:2015 kalite sertifikası ile tescillenmiştir.

Ock

Beşiktaş İlçesinde düzenlenen Kaleli Yakan Top Küçük Kız ve Yıldız Kız ilçe 2.si ve Yıldız Erkek 2.si olmuştur.  Tüm öğrencilerimizi ve görevli öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

5-B sınıfı öğrencilerimiz toplum hizmeti görevlerini başarıyla tamamlamışlardır.

Ock

Beşiktaş Yeşilay Cemiyeti ve Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle psikolojik Danışman Ercüment Eskici öğrencilerimize yönelik teknoloji bağımlılığı konulu bir seminer verdi.

Ock

Okulumuzu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sedat IŞIK'a nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz 5. sınıfları arasında yapılan İngilizce şarkı yarışması çok eğlenceli geçti. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Tercihim Türkçe Projesi kapsamında okuluza Bosna-Hersek Mostar'dan gelen misafirlerimiz ile Beşiktaş Kaymakamımız Sayın Oğuzhan BİNGÖL'ü ve Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sedat IŞIK'ı ziyaret ettik.