İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Cumhuriyet Ortaokulu

Etkinliklerimiz

May

Okulumuzda yaptığımız etkinliklerle Dünya Pi Gününü kutladık.

May

7-A sınıfı öğürencilerimiz toplum hizmeti kapsamında Etiler Huzurevi'ni ziyaret etmiştir.

May

6-C sınıfı ile birlikte AKOM'a giderek eğitim aldık.

May

Öğrencilerimizle birlikte sinemaya giderek öğrencilerimizin sinema ve görsel sanatlar konusunda farkındalığının artırılması konusunda çalışma yaptık.

May

18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuzda yapılan törenle bir kez daha anıldı.

May

7-B sınıfı öğrencilerimiz LÖSEV'i ziyaret ederek onlar için yazdıkları moral mektuplarını götürdüler.

May

5-A sınıfı öğrencilerimiz arka bahçemize 3 adet defne ağacı diktiler.

May

30 Mart Dünya Sıfır Atık Günü kapsamında Milli Saraylar Müzesin'nde İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına açılan sergide okulumuz da yer aldı.

May

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü Beşiktaş Kaymakamı Sn Önder Bakan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn Özcan TÜRKOĞLU ve Şube Müdürü Sn Evrim AYDIN'ın katılımları ile okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

May

6-B sınıfı öğrencilerimiz toplum hizmeti kapsamında mahallemizde ihyacı bulunan aileleri tespit ettiler ve onlar için gıda alışverişi yaptılar.

May

6-C sınıfımız toplum hizmeti kapsamında 3 aileye deprem çantası hediye etmiştir.